welkom bij Van Zeijl BedrijfsUitrusting

Inloggen of Aanmelden

Van Zeijl BedrijfsUitrusting - De grootste online winkel voor bedrijf-, magazijn- en kantoorinrichting!

Vloermarkering

Vloermarkering

Vloermarkeringen voor opslag- en productiehallen, op bouwplaatsen, op parkeerplaatsen en op uw bedrijfsterrein zorgen ervoor dat verkeer in de juiste banen wordt geleid en bepaalde posities op uw terrein worden gemarkeerd en gehandhaafd volgens de soms wettelijke eisen. Veel "productie flows" kunnen met markeringen efficiënter worden gemaakt. Voor dit soort markeringen en verkeersveiligheid biedt Van Zeijl BedrijfsUitrusting in haar onlineshop voor bedrijf, magazijn- en kantoorinrichting een breed scala aan producten van topkwaliteit.

Verschillende kleuren speciale markeerverf en de markeerapparatuur leveren wij uit voorraad van onze fabrikant Maul in Duitsland. Alle vragen die u heeft met betrekking tot bepaalde markering kunnen worden beantwoord door hun experts, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Net als alle andere producten in onze webshop leveren wij markeerverf en markeerapparatuur franco huis zonder een minimum orderbedrag.

Markeerverven voor diverse toepassingen en ondergronden

Afhankelijk van de beoogde gebruikstoepassingen zijn er verschillende markeerverven beschikbaar in onze shop. Zeer goed zichtbaar zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden of in het donker zijn de vloermarkeringen die worden gecreëerd met behulp van reflecterende, luminescerende of fluorescerende kleuren. Een transparante afdichtlak maakt de markeringen slijtvast en duurzaam. De markeringsspray voor de bouwplaats wordt vooral gebruikt voor moeilijke ondergronden zoals gras, hout, beton, asfalt, aarde, grind of zand en heeft een hoge dekkingskracht. Het is snel drogend en zorgt voor een fijne lijn. Het assortiment van Van Zeijl BedrijfsUitrusting wordt gecompleteerd met diverse vloer- en voeg reparatiemiddelen.

Gebruik het juiste markeerapparaat om uw vloermarkering snel en professioneel aan te brengen

Het aanbrengen van de vloermarkering doet u met een daarvoor geschikt markeringsapparaat. Naast een markeerpistool en een grond-markeerstok kan Van Zeijl BedrijfsUitrusting ook professionele grondmarkeer-apparatuur leveren voor het snel aanbrengen van markeringen op grote terreinen. Sommige apparaten die gebruik maken van markeerspoeder, staan pre-markering toe voordat de vloermarkering daadwerkelijk wordt aangebracht. Een handgreep zorgt ervoor dat de spuitbus comfortabel in de hand ligt en automatisch in de juiste positie staat. sjablonen met cijfers, letter of verschillende symbolen maken het assortiment compleet.

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

76 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

76 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren