welkom bij Van Zeijl BedrijfsUitrusting

Inloggen of Aanmelden

Van Zeijl BedrijfsUitrusting - De grootste online winkel voor bedrijf-, magazijn- en kantoorinrichting!

Lintafzettingen

Afbakeningssystemen met lint

Om gangen en ruimtes binnen flexibel af te zetten. Functionele elementen van de beste kwaliteit garanderen de hoogste duurzaamheid. Hoogwaardige aluminiumpalen met verschillende coatings van het oppervlak en stevige banden in meerdere kleur geven een duidelijk signaal.

Vaste afzetpalen kunnen niet altijd gebruikt worden. Soms is het nodig om bepaalde afdelingen in een productiehal op kantoor of op een terrein snel en zonder veel werk voor onbevoegden te blokkeren. In dit geval heeft Van Zeijl BedrijfsUitrusting afzetband met en bijpassende bandhouders. Deze afzettingen kunnen binnen een paar minuten geïnstalleerd worden en kunnen zonder problemen snel worden afgebroken. Voor dit soort afsperringen kunnen ook (kunststof) kettingen gebruikt worden.

Handige accessoires voor de anti-parkeerpalen en afzetpalen maken het ruime assortiment van Van Zeijl BedrijfsUitrusting compleet, waaronder driehoek-sleutels, kettingogen en ketting-schroefsluitingen alsmede reflecterende ringen, bevestigingssetjes en nog veel meer. Alle producten in de shop kunnen gratis besteld worden, er is geen minimum orderbedrag en alles wordt gratis geleverd.

 

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

58 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

58 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren