welkom bij Van Zeijl BedrijfsUitrusting

Inloggen of Aanmelden

Van Zeijl BedrijfsUitrusting - De grootste online winkel voor bedrijf-, magazijn- en kantoorinrichting!

Afzetpalen

Afzetpalen voor het afbakenen en markeren van uw bedrijfsterrein

Afzetpalen zijn voor elke onderneming een onontbeerlijke veiligheidsfactor. Ze kunnen gebruikt worden om oprittten, paden of bepaalde plaatsen op het bedrijventerrein af te bakenen en doorgangen te beperken. Daarnaast kan het verkeer in de gewenste richting worden gestuurd met behulp van deze afzetpalen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een ​​parkeerplaats te reserveren voor een bepaalde persoon met een afsluitpaal of om de toegang voor de hulpdiensten vrij te houden. Voor elke toepassing zijn er de juiste producten beschikbaar in de on-line winkel voor bedrijf, magazijn- en kantoorinrichting van Van Zeijl BedrijfsUitrusting. Dankzij de overzichtelijke categorieen in onze webshop, het persoonlijke advies en de topkwaliteit van de aangeboden producten, wordt de benodigde bedrijfsinrichting voor uw bedrijf snel gevonden.

Een brede selectie van verschillende afzetpalen en anti-parkeerpalen van verschillende soorten

Afhankelijk van het beoogde gebruik moeten de afzetpalen de juiste eigenschappen hebben. Van Zeijl BedrijfsUitrusting bied in de webshop afzetpalen aan om in beton te gieten, inklapbare en opklapbare barrière paaltjes of palen met een vloerplaat. Zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden zullen de gemakkelijk herkenbare gekleurde reflecterende strips voorkomen dat de afzetpalen over het hoofd worden gezien en voertuigen beschadigd raken. Als schade toch een risico is kunnen zelfoprichtende afzetpalen een goed alternatief zijn. Wanneer een afzetpaal uitsluitend door geautoriseerde personen worden gebruikt kunnen de palen van een slot worden gebruikt. Deze zijn verkrijgbaar met onder andere cilindersloten of met drie-kant sloten.

Oplossingen voor het snel afgrendelen van bedrijfsterreinen

Vaste afzetpalen kunnen niet altijd gebruikt worden. Soms is het nodig om bepaalde afdelingen in een productiehal op kantoor of op een terrein snel en zonder veel werk voor onbevoegden te blokkeren. In dit geval heeft Van Zeijl BedrijfsUitrusting afzetband met en bijpassende bandhouders. Deze afzettingen kunnen binnen een paar minuten geïnstalleerd worden en kunnen zonder problemen snel worden afgebroken. Voor dit soort afsperringen kunnen ook (kunststof) kettingen gebruikt worden.

Handige accessoires voor de anti-parkeerpalen en afzetpalen maken het ruime assortiment van Van Zeijl BedrijfsUitrusting compleet, waaronder driehoek-sleutels, kettingogen en ketting-schroefsluitingen alsmede reflecterende ringen, bevestigingssetjes en nog veel meer. Alle producten in de shop kunnen gratis besteld worden, er is geen minimum orderbedrag en alles wordt gratis geleverd.

Foto-tabel  Lijst 

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 100 van 124 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 100 van 124 in totaal

Van hoog naar laag sorteren