welkom bij Van Zeijl BedrijfsUitrusting

Inloggen of Aanmelden

Van Zeijl BedrijfsUitrusting - De grootste online winkel voor bedrijf-, magazijn- en kantoorinrichting!

Afzetkettingen

Afzetketting en palen

Voor de begrenzing van wegen, pleinen en af te zetten zones. Extreem belastbaar en op scheurvastheid getest, in de kleurencombinaties rood/ wit en geel/ zwart.
Van nylon of van staal speciaal verzinkt met extra kunststof mantel. De palen zijn robuust, snel inzetbaar afzettings- en beheerssysteem om afzetkettingen voor binnen en buiten in te hangen. Verschillende varianten poten.

Vaste afzetpalen kunnen niet altijd gebruikt worden. Soms is het nodig om bepaalde afdelingen in een productiehal op kantoor of op een terrein snel en zonder veel werk voor onbevoegden te blokkeren. In dit geval heeft Van Zeijl BedrijfsUitrusting afzetband met en bijpassende bandhouders. Deze afzettingen kunnen binnen een paar minuten geïnstalleerd worden en kunnen zonder problemen snel worden afgebroken. Voor dit soort afsperringen kunnen ook (kunststof) kettingen gebruikt worden.

Handige accessoires voor de anti-parkeerpalen en afzetpalen maken het ruime assortiment van Van Zeijl BedrijfsUitrusting compleet, waaronder driehoek-sleutels, kettingogen en ketting-schroefsluitingen alsmede reflecterende ringen, bevestigingssetjes en nog veel meer. Alle producten in de shop kunnen gratis besteld worden, er is geen minimum orderbedrag en alles wordt gratis geleverd.

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

35 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

35 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren