welkom bij Van Zeijl BedrijfsUitrusting

Inloggen of Aanmelden

Van Zeijl BedrijfsUitrusting - De grootste online winkel voor bedrijf-, magazijn- en kantoorinrichting!

 

Van Zeijl BedrijfsUitrusting "kwaliteit voor bedrijven", U vindt bij ons van kantoorstoel tot en met heftruck alles voor uw kantoor, bedrijf en magazijn!

Van Zeijl BedrijfsUitrusting is een internationaal postorderbedrijf en bied een complete range aan voor industriële, magazijn en kantoor faciliteiten.
Vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn, verzorgen wij onze franco huis verzendingen in Nederland.

Het productportfolio omvat 55.000 artikelen uit de productgroepen transport, opslag, milieu, bedrijf en kantoor, welke wij jaarlijks in de meer dan 1.000 pagina's tellende catalogus van Van Zeijl BedrijfsUitrusting en in de voortdurend bijgewerkte online winkel van Van Zeijl BedrijfsUitrusting publiceren.

Onze uitgebreide kennis en deskundigheid is beschikbaar voor de individuele eisen en wensen van u als klant, wij komen graag bij u op locatie vrijblijvend advies geven over de mogelijkheden bij bijvoorbeeld grootschalige projecten, van consulting en planning tot aan de inbedrijfstelling, u kunt altijd rekenen op vast contactpersoon.

 

Via ons kantoor krijgen wij de meeste ongebruikelijke verzoeken die wij ten alle tijden proberen te beantwoorden en in de meeste gevallen komen we samen tot beste oplossing.

De uitdaging die de markt ons stelt om steeds hogere kwaliteitsnormen voor producten en diensten te bereiken gaan wij elke keer weer graag aan. Kwaliteitsbeleid is onze hoogste prioriteit,

"Kwaliteit voor bedrijven" - deze uitdaging neemt Van Zeijl BedrijfsUitrusting zeer serieus en u mag ons vanzelfsprekend aan deze belofte houden.

 

 

Van Zeijl BedrijfsUitrusting

VAN ZEIJL BEDRIJFSUITRUSTING alles voor kantoor, bedrijf en magazijn

met meer dan 60.000 artikelen voor inrichting en uitrusting van kantoor, magazijn en werkplaats.

Wij bieden U............

  • uitstekende kwaliteit
  • prima service
  • een bezoek om u op locatie vrijblijvend te adviseren of voor het inmeten van onze producten
  • projectbegeleiding, zowel intern als extern
  • montage op locatie
  • gratis leveringen in Nederland
  • minimaal 12 maanden garantie na factuurdatum.


Van Zeijl BedrijfsUitrusting - De grootste online winkel voor bedrijf, magazijn- en kantoorinrichting!

Welkom bij Van Zeijl BedrijfsUitrusting! Hier bent u aan het goede adres voor het grootste online assortiment van onder andere intern transport, stellingen en bakken, veiligheidsuitrusting, opslag van gevaarlijke stoffen, bedrijfsinrichting en kantoorinrichting! Van Zeijl BedrijfsUitrusting heeft een breed assortiment te bieden aan producten, merken en prijsklassen. Hier vind u echt alles wat je zoekt voor je bedrijfsinrichting. We bieden u vele internationale top merken van A tot Z in elk prijssegment. Op vzbu.nl vind u alles, van steekwagens tot rollenbanen, van archiefstellingen tot vloeistofbakken, van werkplekuitrusting tot inrichting van uw terrein.
Zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom hebben wij bij Van Zeijl BedrijfsUitrusting directe contacten bij onze (meer dan 300) leveranciers om u bij al uw vragen een duidelijk antwoord en advies te kunnen geven.
Dus mocht u niet precies kunnen vinden wat u zoekt wij hebben nog vele tienduizenden artikelen in ons documentatiebestand, wij zoeken het graag voor u op of bieden u een passend alternatief.

Van Zeijl BedrijfsUitrusting – bedrijfsinrichting, bedrijfsinrichting en nog eens bedrijfsinrichting!

Nooit meer urenlang bladeren in papieren catalogi: op vzbu.nl kunt u voortaan altijd op uw gemak vanuit uw bureaustoel uw benodigde producten shoppen. Bij Van Zeijl BedrijfsUitrusting hoeft u nooit extra te betalen voor verzending of kleine orderkosten. Verder geeft Van Zeijl BedrijfsUitrusting twee tot soms wel vijf jaar garantie op haar producten. Heeft u nog vragen over Van Zeijl BedrijfsUitrusting, de producten of over uw bestelling? Bel dan gerust naar +31 (0) 172 700 555. Van Zeijl BedrijfsUitrusting wenst u veel plezier met het shoppen! U vindt ons ook op Facebook, Twitter en Youtube.

Adres en informatie

 

Topmerken bij Van Zeijl BedrijfsUitrusting

 

Lista     wesco     abus     bisley     fetra    Smit Visual Supplies BV    zarges     carl stahl     C+P Möbelsysteme     hazet     cws

 

 

Populaire merken bij Van Zeijl BedrijfsUitrusting

Abus
Air-Wolf
Bisley
Blomus 
Bott
Carl Stahl
Cemo
Cleanfix
C+P
CWS
Dauphin
Düperthal
Durable
Eichner
Fetra

Format
Franken
Hailo
Hazet
Hudich & Rocholz
Hymer
Kappes
Kärcher
Kern
Krause
Lista
Luxo
Meta regalbau


Pavoy
Raaco
Rapid
Reef
Rhewa
Rieffel
Safescan
Smit Visual Supplies
Tarifold
Tente
Thur Metall
Treston
Variofit
Vermop
Wesco
Zarges